Benvinguts a Lo petit gormand

 Lo petit gormand es un nou concepte de venda de pastisseria artesana que ofereix quelcom diferent, on hi pots trobar productes molt bons, singulars i que només els trobaràs aquí.

 Tenim un gran ventall de productes rellevants com la pastisseria, reposteria, canapés, galetes, torrons, xocolates, bombons, gran varietat de melmelades, mel, detalls de bateig, comunions i bodes, vi, cava i més coses bones, tot això sempre amb un bon servei personal i un tracte agradable.

Entre les nostres especialitats tenim les millors galetes del món, son úniques on sempre trenim tastet gratis per a tots els clients que ens visiten i en tenim gairebé 40 referències diferents amb sucre, sense sucre i sense gluten, també tenim un dolç de xocolata que son Les Pedres de la Seu Vella, boniiissimes…  Especialment estem treballant molt amb els productes artesans sense gluten dels quals n'hi ha moltes referències de galetes, melmelada, xocolata, pa, pastes i pastisseria 

LES MILLORS GALETES ARTESANES

Les nostres galetes artesanes son dignes de ser degustades en qualsevol moment per que es una galeta molt amable, tan sencilla com elegant i capaç de sorprendre als gourmets més exigents, amb un sabor tan intens que les fan úniques, en tenim de formes i farcits diferents com de xocolata amb anous, cacao i coco torrat, crema d'avellana, praliné, cacao i taronja i moltes més... també sense gluten i sense sucre.

Fem enviaments i servim comandes per encàrrecs, i tambe disposem d'una amplia carta de productes per a restaurants i caterings. 

PRODUCTES SENSE GLUTEN

 

 

 

 

 

 

 

 

Tenim un gran ventall de productes artesans SENSE GLUTEN com les nostres galetes, melmelades, xocolates, pa, pastissos, mones de pasqua, pizzes, pastes i tots seleccionats amb molta cura per que en gaudeixin els nostres clients.

 

PASTISSERIA i PRODUCTES GOURMET

La pastisseria artesana i selecta es molt variada, de gran qualitat i bonissima. 

Excelents i bons assortits de pastisseria per a les diades.

Tenim pastes de tè, canapés, aperitius i postres d'alta gastrononia, a més dels nostres vins, caves i licors.

Servim comandes per encàrrecs, i tambe disposem d'una amplia carta de productes per a restaurants i caterings 

DETALLS PER A BODES , BATEIG i COMUNIONS

Disposem d'un ampli cataleg de detalls, objectes de regal, invitacions i recordatoris per a bodes, bateig i comunions.

Visitans a la nostra botiga i et mostrarem tota la gamma de productes que tenim a la teva disposició...